Laat het personeel stralen met was-goed.nl.

Voor wie?

Heb je eigen werkkleding of horecalinnen wat je graag professioneel gereinigd wilt hebben?
Er is ook de mogelijkheid om textiel te huren en te laten wassen. Zo heb je geen grote uitgaaf in één keer, maar verspreid over het hele jaar.

 

Laat je personeel stralen door hun kleding professioneel te laten reinigen. Ook is het mogelijk om werkkleding te leasen, zo heb je nooit een grote uitgaaf in één keer, maar verspreid over het jaar. Daarnaast is het mogelijk om de kleding, indien nodig, te laten herstellen. Wil je meer informatie over werkkleding, kijk dan op www.outfitservices.nl.

Ben je een zakelijke klant en op zoek naar werkkleding of wil je je werkkleding afnemen samen met de wasservice. Dan ben je bij Outfit Services aan het juiste adres.

 

Een mooi gedekte tafel of een strak opgemaakt bed, dat onderscheid je toch van je collega’s. Dan wil je glad gestreken en schoongewassen tafellinnen. Belangrijk is om je horecalinnen professioneel te laten reinigen voor het behoud van je textiel.

KOSTENBEHEERSING

Huren in plaats van kopen.
Je hebt nooit grote uitgaven in één keer, maar verspreid over de maanden. Zo heb je altijd vooraf overzicht van je uitgaven. 

Naast het gemak van huren, scheelt het onderaan de streep vaak ook kosten.
Vergeet naast de aanschafkosten van het materiaal namelijk niet de kosten die je kwijt bent aan arbeid en energie op het moment je dit zelf gaat regelen en beheren.